Duo Ageng (Indri x Sefti) ft Ageng Music – Prau Layar MP3

Duo Ageng (Indri x Sefti) ft Ageng Music – Prau Layar

Listen: 43

Release Date: 08 January 2022




Deskripsi:

Title: Prau Layar
Contributing Artist: Duo Ageng (Indri x Sefti) ft Ageng Music
Album: Prau Layar – Single
Genre: Dangdut
Year: 2022
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Duo Ageng (Indri x Sefti) ft Ageng Music – Prau Layar

Yo konco ning nggisik gembiro
Alerap lerap banyune segoro

Angliyak numpak prau layar
Ing dino minggu keh pariwisoto

Alon praune wis nengah
Byak byuk byak banyu binelah
Ora jemu jemu karo mesem ngguyu
Ngilangake roso lungkrah lesu

Adik njawil mas
Jebul wis sore
Witing kalopo katon ngawe awe
Prayogane becik balik wae
Dene sesuk esuk
Tumandang nyambut gawe
 

Home